Joodse terrorist bekent twee moorden

november 2, 2009 at 7:12 pm

02 november 2009

De politie in Israël heeft een Joods-Amerikaanse kolonist gearresteerd voor de moord op twee Palestijnen en het plegen van een reeks bomaanslagen.

De man werd opgepakt bij het ophangen van posters, waarop homoseksuelen met de dood worden bedreigd. Bij zijn verhoor sloeg hij door en bekende hij de moord op twee Palestijnen in 1997, een herder en een taxichauffeur. Hij wilde zo Palestijnse zelfmoordaanslagen wreken. Hij was toen als toerist in Israël.

De 37-jarige vader van vier kinderen wordt door buren omschreven als een eenling. De politie zegt dat hij opereerde als een seriemoordenaar. “Dit was een Joodse terrorist die verschillende groepen mensen aanviel.”

Na zijn arrestatie werden in zijn huis verschillende vuurwapens gevonden.

Bomaanslagen
Nadat hij in 2000 in Israël was komen wonen, pleegde hij bomaanslagen op politiebureaus en op tegenstanders van het nederzettingenbeleid. Zo verwondde hij vorig jaar een vredesactivist met een pijpbom. Die activist, een hoogleraar, had zich kritisch uitgelaten over de nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever.

Bij een aanslag op een gezin van Messiaanse Joden (die Jezus zien als de Joodse verlosser), raakte een 15-jarige jongen zwaargewond.

De man zegt dat hij ook een aanslag heeft gepleegd op een centrum voor homojongeren in Tel Aviv. Volgens de politie is dat niet waar, omdat de wapens die bij hem zijn gevonden niet overeenkomen met de vuurwapens die bij die aanslag zijn gebruikt.

http://www.nos.nl/nosjournaal/artikelen/2009/11/2/021109_joodsekolonistbekenttweemoorden.html

Joodse kolonist aangehouden voor moorden

01 november 2009

JERUZALEM – De politie in Israël heeft een kolonist aangehouden die bekend heeft dat hij twee Palestijnen heeft vermoord. De 37-jarige man heeft ook gezegd dat hij bomaanslagen heeft gepleegd op onder anderen professor Zeev Sternhell, vanwege diens kritiek op het Israëlische nederzettingenbeleid op de bezette Westelijke Jordaanoever.

De aanhouding had recent plaats en de politie maakte zondag details bekend over de zaak. De verdachte Yaakov Teitel werd gearresteerd terwijl hij bezig was met het ophangen van posters waarop homoseksuelen met de dood worden bedreigd. Tijdens verhoren door de politie bekende hij een reeks andere misdrijven. Hij zou steeds in zijn eentje hebben gehandeld.

Volgens de politie pleegde hij de moorden op een herder en een taxichauffeur in 1997 omdat hij wraak wilde nemen voor aanslagen die destijds in Israël werden gepleegd door Palestijnse zelfmoordenaars. Teitel verbleef als toerist in Israël toen hij de moorden uitvoerde.

De man woont met zijn vrouw en vier kinderen in een kolonistendorp sinds hij in 2000 vanuit de Verenigde Staten emigreerde naar Israël. De aanslag op de professor had vorig jaar plaats in Jeruzalem. De geleerde raakte gewond toen een bom ontplofte bij zijn woning. In de buurt waar de man woont, werden posters gevonden waarin een beloning van een miljoen shekel (ongeveer 180.000 euro) werd uitgeloofd voor diegenen die leden van Peace Now zouden vermoorden. Deze organisatie verzet zich tegen het bouwen van Joodse nederzettingen in de bezette gebieden.

In de afgelopen jaren liet Teitel ook bommen ontploffen bij politiebureaus, omdat de politie naar zijn mening ten onrechte Gay Pride-demonstraties beveiligde. En hij liet een bompakket bezorgen bij een echtpaar dat lid is van een Joodse religieuze groepering die Jezus erkent als verlosser. De 15-jarige zoon van het stel raakte zwaargewond toen de bom ontplofte.

De advocaat van Teitel zei zondag tegen een Israëlisch radiostation dat zijn cliënt ervan overtuigd is dat hij een „afgezant van God“ is. De verdachte zou verminderd toerekeningsvatbaar zijn.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/5217812/__Joodse_kolonist_gepakt_voor_moorden__.html?p=7,1

Advertenties

Entry filed under: Archief.

JEWISH Public Chicken VOODOO In Brooklyn & Hasidic Obeah Ritual Rabbijnen roepen militairen op tot dienstweigering


 


Theodor Herzl (1860-1904), de grondlegger van het moderne Zionisme, erkende dat het antisemitisme zijn zaak, de stichting van een afzonderlijke Joodse staat, zou bevorderen. Om het Joodse Vraagstuk op te lossen stelde hij “wij moeten er vooral, een internationale politieke kwestie van maken.”[1] Herzl schreef dat het Zionisme de wereld een welkome “definitieve oplossing” bood “van het Joodse vraagstuk.”[2] In zijn “Dagboeken”, pagina 19, verklaarde Herzl “Antisemieten zullen onze ware vrienden worden, antisemitische landen onze bondgenoten.”


%d bloggers liken dit: