Duitse politici krijgen ander (’veilig’) vaccin dan de bevolking

oktober 21, 2009 at 3:33 pm

Redactie Medicalfacts/Janine Budding

Volgens het Duitse blad Bild krijgen bondskanselier Angela Merkel en de Duitse ministers een ander vaccin toegediend dan de rest van de Duitse bevolking. Het speciaal voor de politici bedoelde vaccin bevat niet de omstreden adjuvanten, die volgens veel experts permanent ernstige schade aan de gezondheid zullen toebrengen. Ook de Spiegel Online maakt hier melding van.

Spiegel Online meldt dat zowel de Duitse overheidselite als het Duitse leger het middel Celvapan toegediend zullen krijgen dat door Baxter is geproduceerd. De gewone Duitse burger krijgt het vaccin van Glaxo Smith Kline – mét schadelijke adjuvanten. Volgens Spiegel is er bij werknemers in de Duitse gezondheidszorg en bij kinderartsen sprake van ‘openlijke rebellie’ tegen het giftige vaccin. De voorzitter van de medicijncommissie van de Duitse medici, Dieter Ludwig, zegt dat de Duitse gezondheidsauthoriteiten geheime afspraken hebben gemaakt met de farmaceutische bedrijven die de griepvaccins produceren.

Werknemers van het Paul Ehrlich Institute krijgen eveneens het adjuvant-vrije vaccin. Johannes Löwer, president van het instituut, zei in augustus dat het vaccin ergere bijeffecten zou veroorzaken dan het virus zelf. Hij gaf dit commentaar naar aanleiding van de verklaringen van longspecialist Wolfgang Wodarg, die stelde dat het vaccin het risico op kanker fors vergroot.

http://www.medicalfacts.nl/2009/10/20/duitse-politici-krijgen-ander-veilig-vaccin-dan-de-bevolking/

Advertenties

Entry filed under: Archief.

Geert Wilders heeft joodse wortels JEWISH Public Chicken VOODOO In Brooklyn & Hasidic Obeah Ritual


 


Theodor Herzl (1860-1904), de grondlegger van het moderne Zionisme, erkende dat het antisemitisme zijn zaak, de stichting van een afzonderlijke Joodse staat, zou bevorderen. Om het Joodse Vraagstuk op te lossen stelde hij “wij moeten er vooral, een internationale politieke kwestie van maken.”[1] Herzl schreef dat het Zionisme de wereld een welkome “definitieve oplossing” bood “van het Joodse vraagstuk.”[2] In zijn “Dagboeken”, pagina 19, verklaarde Herzl “Antisemieten zullen onze ware vrienden worden, antisemitische landen onze bondgenoten.”


%d bloggers liken dit: